Heerlijke Pigs in a Blanket

10" Voorbereiding
25" Kooktijd
2/5 Moeilijkheid
4 Personen
Ingrediënten:
  • 1 rechthoekig bladerdeeg
  • 16 mini worstjes
  • mosterd
  • boter, gesmolten

Stap 1
Bereid je grill voor op bakken met de pizzasteen op 180°C. Plaats hiervoor de pizzasteen in het midden van de grill, zet de buitenste branders op middelhoog vuur en de brander onder de steen op de laagste stand. Als de temperatuur te hoog wordt, zet dan de twee buitenste branders lager totdat de temperatuur ongeveer goed is.

Stap 2
Rol het bladerdeeg uit of leg het neer en bestrijk het met mosterd. Snijd het nu in gelijke driehoeken.

Stap 3
Plaats de worstjes op de hoeken van het bladerdeeg en rol ze op. Plaats hiervoor de worst op de brede kant tegenover de punt en rol hem op zodat de punt van het deeg bovenaan ligt.

Stap 4
Smelt de boter en bestrijk deze over de opgerolde worstjes. Bak de worstjes nu ongeveer 25 minuten in de grill op ongeveer 180°C of totdat ze goudgeel zijn.

Je kunt de Pigs in a Blanket serveren met je favoriete dip! Smakelijk!